Categorized | Uncategorized

Başlangıçta iki kaybeden Uruguay ve İngiltere, Perşembe günü (21:00) doğrudan bir düelloda güçlü baskı altında, İtalya ve Kosta Rika Cuma günü (18:00) karşılaşacak.

Başlangıçta iki kaybeden Uruguay ve İngiltere, Perşembe günü (21:00) doğrudan bir düelloda güçlü baskı altında, İtalya ve Kosta Rika Cuma günü (18:00) karşılaşacak.

Başlangıçta iki kaybeden Uruguay ve İngiltere, Perşembe günü (21:00) doğrudan bir düelloda güçlü baskı altında, İtalya ve Kosta Rika Cuma günü (18:00) karşılaşacak.

© Christopher Lee / Getty Images Rooney’nin İngiltere’si iki gol yedi

İngiltere daha tehlikeli takım

Arsenal oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain’in Raheem Sterling, Wayne Rooney ve Danny Welbeck’in tek başına Sturridge’in arkasındaki başarısızlığından sonra, İngilizler başlangıçta İtalyanlara karşı topa sahip olma açısından üstünlük sağlayan ama önce daha tehlikeli takımdı. Forvet Balotelli üzerinden yarım saat geçtikten sonra ilk ceza sahası gol şansı geldi (33.). İngiltere 1-0 önde olabilirdi, ancak Andrea Barzagli bir Welbeck çaprazlamasından sonra cesurca ve zorlu bir şekilde kurtuldu, böylece Sterling kafa kafaya gelmedi (24.).

Pratik bir köşe numarası sonunda İtalya’yı şaşırtıcı bir şekilde öne geçirdi: Orta saha şefi Andrea Pirlo, 25 metreden çektiği ve köşeyi vuran Marchisio için topu geçmesine izin verdi. Hedefin sevinci son derece kısa sürdü, çünkü iki dakika sonra zaten 1: 1 idi: Sterling, çapraz Sturridge’i yakın mesafeden (37.) ağın içine doğru kovalayan Rooney’e mükemmel bir şekilde uyuyordu.

© Christopher Lee / Getty Images Sturridge hak ettiği tazminatı alıyor

İlk yarı = İtalya zamanı

İtalyanlar ilk yarıda durma süresinde en iyi aşamayı yaşadılar. Phil Jagielka (45. + 2) tarafından bir Balotelli krikosu barın üzerinden geçti, bir süre sonra Antonio Candrevas’ın bir şutu çubuğa düştü (45. + 3). 2006 dünya şampiyonu bu ivmeyi ikinci yarıya da taşıdı, çünkü Candreva ile yapılan bir çaprazlamadan sonra forvet Balotelli kafasıyla oradaydı ve “Squadra” için 2-1 sayı attı.

İngiltere, bundan böyle derin rakibe karşı meydan okudu ve üzerine baskı uyguladı. Ancak Rooney (54., 62.), Sturridge (61.) ve Glen Johnson’ın (72.) şutlarının hepsi hedeflerini kaçırırken, kısa süre önce Welbeck’in yerine geçen Ross Barkley (64.) ve Leighton Baines (77.) Sakatlanan kaptan Gianluigi Buffon’u temsil eden kaleci Salvatore Sirigu başarısız oldu. Diğer tarafta, bitişte (94.) üst direğe bir Pirlo serbest vuruşu indi. Bu yüzden 1: 2’de kaldı ve İngiltere penaltı atışlarında EM çeyrek final için intikam almadı.

İngiliz terapistler için heyecan

İngiliz fizyoterapist Gary Lewin merak uyandırdı: Ekolayzır için tezahürat yaparken, görünüşe göre bir takım üyelerinin altına gömüldü ve takım bilgilerine göre ayak bileğini yaraladı. Bu nedenle Lewin, bir sedyeyle Manaus’taki Dünya Kupası stadyumunun içine getirilmeden önce kenarda tıbbi bakım almak zorunda kaldı.

Oyun için sesler:

Cesare Prandelli (İtalya Takım Sorumlusu):

Mario Balotelli (İtalya golcüsü 2-1):

Steven Gerrard (İngiltere kaptanı):

Şimdi 1 ay boyunca ücretsiz olarak haberleri okuyun! * * Test otomatik olarak sona erer.https://gamblingprofessors.com

Daha fazlası ▶

AĞDAN HABERLER

Şimdi JBL’den gerçek kablosuz kulaklıklar kazanın! (E-media.at)

Yeni erişim (yachtrevue.at)

Bekar olmanın harika olmasının 8 nedeni (lustaufsleben.at)

Wasabi mayonezli somon karidesli burger ve ballı salatalık (gusto.at)

Yeni trendde: Shock-Down – ekonomi kilitlenmelere ne kadar süre dayanabilir? (Trend.at)

Gülmek ve iyi hissetmek için en iyi 35 aile dizisi (tv-media.at)

Viyana’da E-Scooter: Tüm sağlayıcılar ve fiyatlar karşılaştırmalı 2020 (autorevue.at)

Yorumlar

Kayıt ol

Facebook ile Bağlan

Dünya Kupası katılımcısı gizli favori olarak takas etti

Belçika

16. raund için biletini planlanandan önce güvence altına aldı. H Grubu’ndaki büyük ölçüde zayıf bir oyunda “Red Devils”,

Rusya

Pazar günü Rio de Janeiro’da 1-0 (0-0) bir başarı, ancak yine çok şey borçluydu. Galibiyet ancak Divock Origi’nin (88.) geç attığı golle sağlandı, Rusya terfi için korkmalı.

“Futbol tapınağı” Maracana’da 74.700 seyirci önünde oynanan maç, Belçika geç bir enerji patlamasıyla maçı kendi lehine çevirdiğinde zaten 0-0’a doğru gidiyordu. Origi’nin amacının büyük bir kısmı, bundan önce büyük ölçüde yeraltına inmiş olan Eden Hazard tarafından oynandı. Belçika şimdi Güney Kore’ye karşı son grup maçına rahat bir şekilde girebilir, Ruslar da Perşembe günü Cezayir’e karşı ağır baskı altında.

© APA / EPA / OLIVER WEIKEN Belçikalı Origi 1-0 final skorunu garanti ediyor.

Belçikalı takım patronu Marc Wilmots her şeyi daha önce netleştirebilirdi. Cezayir, Fellaini ve Mertens’e karşı maçın iki galibini başlangıç ​​dizilişine koydu ve savunmada soldaki Vertonghen’i Vermaelen ile değiştirdi – “yeniye” verilen hasar nedeniyle 30 dakika sonra tersine dönen bir hamle. Kaptan Kompany, kasık yaralanmasından sonra da müsaitti.

Rusya teknik direktörü Fabio Capello, iki yeni oyuncu getirdi. Koslow ve Kanunnikow baştan oynarlarken, maça Güney Kore’ye karşı 1-1 berabere kala şakacı veren Kerhakov ve Dzagojew, şimdilik yedek kulübesinde oturdu. Buna paralel olarak savunma odaklı Ruslar da oyunlarını oynadılar, sadece birkaç iğne ile başarıya ulaşmaya çalıştılar.

Moladan önce en iyi şansla Rusya

Yine de ilk yarıda en iyi şansı, moladan hemen önce kalenin hemen dışındaki Kokorin kafa vuruşuyla buldular (42.). Courtois’in savuşturduğu 18 metreden bir Faisulin atışıyla Sbornaja, kredi tarafında rezervasyon yapabildi.

© APA / EPA / STEPHANIE LECOCQ Belçikalı Alderweireld, Rus Shatov ile düelloda

Belçika hücum için çok daha fazlasını yaptı, ancak canlı Mertens ile sağda sadece bir şovmen vardı. SSC Napoli adamı iyi bir pozisyonda bir kez bloke edildi (2.), iki kez kaçırıldı (20., 22.) ve şampiyonunu Akinfejew’de (36.) buldu. Lukaku, De Bruyne ve Hazard çoğunlukla iptal edildi.

Ayrıca, Alderweireld ceza sahasında Kannunikow’a biraz beceriksizce saldırdığında Belçikalılar biraz şanslıydı (27.): Alman Schiris Brych’in düdüğü hücum sırasında sessiz kaldı, tabii ki görülmesi zordu.

Belçika uzun süre zararsız

Rusya, ikinci yarıyı çok daha büyük bir ivme ile açtı, ancak başlangıçta Gluschakov’dan (52.) sadece berbat bir şut aldı. İlk elan, 60 dakikadan biraz daha uzun bir süre sonra ilk düdükler Maracana’dan çaldı. Belçika kendisini tamamen zararsız bir şekilde cepheye sundu, Rusya Glushakov’un (74.) başarısız bir atış girişimiyle yeniden ortaya çıktı. İkinci doksan dakikadaki en iyi Rus şansı, ceza sahasının kenarından topu uzak köşeden (82.) çoktan şut çeken yedek Jeschtschenko tarafından bulundu.

© APA / EPA / OLIVER WEIKEN Belçikalı kraliyet çifti takımlarını alkışlıyor.

Sonunda, Hazard uyuşukluğundan uyandı. Önce bir serbest vuruşla (84.), kısa bir süre sonra ceza sahasında (85.) kayda değer bir driplingin ardından bara vurdu ve sonunda Origi’nin (88.) galibiyet golünü şevk ve hisle hazırladı. Mirallas, Akinfejew’e karşı (92.) durma süresinde 2-0 bile yaptı.

Tepkiler:

Marc Wilmots (Belçika koçu):

Golcü Divock Origi hakkında: “Biraz şaşırttı çünkü ben onu almadan önce bilinmiyordu. Artık herkes onun kim olduğunu biliyor.”

Origi (Belçika golcüsü):

Daniel van Buyten (Belçika savunma oyuncusu):

Fabio Capello (Rusya koçu):

Şimdi 1 ay boyunca ücretsiz olarak haberleri okuyun! * * Test otomatik olarak sona erer.

Daha fazlası ▶

AĞDAN HABERLER

Şimdi JBL’den gerçek kablosuz kulaklıklar kazanın! (E-media.at)

Yeni erişim (yachtrevue.at)

Bekar olmanın harika olmasının 8 nedeni (lustaufsleben.at)

Wasabi mayonezli somon karidesli burger ve ballı salatalık (gusto.at)

Yeni trendde: Shock-Down – ekonomi kilitlenmelere ne kadar süre dayanabilir? (Trend.at)

Gülmek ve iyi hissetmek için en iyi 35 aile dizisi (tv-media.at)

Viyana’da E-Scooter: Tüm sağlayıcılar ve fiyatlar karşılaştırmalı 2020 (autorevue.at)

Yorumlar

Kayıt ol

Facebook ile Bağlan

İlk

WM

-Çeyrek finaller tartışmalı.

Fransa

karşı kaybeder

Almanya

0: 1 ile oynanır ve bu nedenle turnuvayı terk etmelidir. Hummels kafayı vurdu ve bu muazzam oyunu Almanlar için kurtardı. Şimdi Almanya yarı finalde bugün ikinci maçın galibi ile karşılaşacak.

Brezilya veya Kolombiya

(

NEWS.AT’da 22: 00’dan itibaren CANLI

).

Dünya Kupası’ndaki ilk yarı finalist Almanya’dır. Üç kez dünya şampiyonu, Cuma günü Rio de Janeiro’da Fransa’yı 1-0 yendi. Mats Hummels’in (13.) bir kafa vuruşu, Almanya’nın dördüncü Dünya Kupası yarı finalini eşit bir oyunda çok az şansla üst üste sabitledi.

© Reuters / Moraes Hummels, bunu 1-0 yapma hedefini kutluyor

Cezayir’e karşı oynadığı muazzam maçın (2-1 aet) ardından, Almanya’nın milli teknik direktörü Joachim Löw ilk 11’ini alt üst etti. Sakatlanan Shkodran Mustafi, Per Mertesacker ve Mario Götze’den kurtulan Hummels, Sami Khedira ve Miroslav Klose takıma girdi.

Normal pozisyona geri dön

Kaptan Philipp Lahm orta sahadan normal pozisyonuna dönerken, Bastian Schweinsteiger ve Sami Khedira bu Dünya Kupası’nda ilk kez defansif orta sahada çift altılıyı oluşturdu.

© Reuters / Moraes Hummels Almanya için puanlar

Fransa’nın takım patronu Didier Deschamps, Nijerya’ya karşı 16. tura (2-0) kıyasla iki değişiklik yaptı: Mamadou Sakho, savunmada Laurent Koscielny’nin yerini aldı ve Antoine Griezmann, hücumda Olivier Giroud’un yerini aldı.

İlk şansı yakaladım

Almanya hücuma başladı, Fransa Alman ceza sahası yakınında yüksek paslara güvendi ve hızlı Griezmann ve Karim Benzema için karşı şansları gizledi. Benzema’dan bir voleybol az önce (7.) kaçırdı, ancak Almanlar ilk gerçek şanslarını kullandı.

Hummels buluşuyor

Toni Kroos’un serbest vuruşundan sonra Hummels, hava düellosunda Raphael Varane’ye karşı galip geldi ve üst direğin alt kenarından 1-0’a (13.) yöneldi. Cezayir maçını enfeksiyon nedeniyle kaçıran Dortmund defans oyuncusu için dördüncü uluslararası gol, mevcut Dünya Kupası’nda ikinci oldu. Oyun yoğun olmaya devam etti, ancak puanlama fırsatları açısından nispeten zayıftı.

© Reuters / Keogh Müller ve Evra

Valbuena, DFB kalecisi Manuel Neuer’i ilk parlak hamleyi yapmaya zorladı, Hummel’in dizisi, moladan kısa bir süre önce Neuer önünde tehlikeli bir şekilde yeniden ortaya çıkan (44.) Benzema’ya (34.) karşı sekmeyi kurtardı.

Çok zorlanmadan yeni

1998’de kendi evinde Dünya Kupası’nda dünya şampiyonu olan Fransa, aradan sonra ilk olarak vites yükseltti. Valbuena (50.) ve Varane’den (60.) gelen başlıklar Neuer için fazla sorun çıkarmadı. Almanya “Bleus” u güvenli bir mesafede tuttu, ancak Schweinsteiger ve Co. kendi saldırı eylemlerini pek teklif etmedi.

Neredeyse 70 dakika sonra, Klose’un 16. golüyle tek rekor golcü olma girişimi şimdilik sona erdi. Löw, zar zor ortaya çıkan 36 yaşındaki oyuncuyu Andre Schürrle ile değiştirdi. Fransa bitişte daha taze görünüyordu ve her şeyi tekrar ileri attı. Benzema’ya karşı Hummels tekrar kurtardı (76.), Neuer, Blaise Matuidi (77.) ile savuşturdu.

© Reuters / Olivares Hayal kırıklığına uğramış Benzema

Almanya’da artık karşı saldırılara yer vardı, ancak Schürrle ön kararın şansını pervasızca engelledi (82., 87.). Bu neredeyse intikam alacaktı, çünkü Neuer, son saniyede (94.) Benzema’ya karşı tekrar kurtarmak zorunda kaldı.

Oyun için sesler:

Joachim Löw (Almanya Takım Sorumlusu):

Bilgi: Fransa-Almanya – final skoru 0: 1Rio de Janeiro, Maracana Stadyumu, 72.000, SR Pitana (ARG). Gol: 0: 1 (13.) Hummels Fransa: Lloris – Debuchy, Varane, Sakho (71.Koscielny), Evra – Pogba, Cabaye (73. Remy), Matuidi – Valbuena (85. Giroud), Benzema, Griezmann Almanya: Neuer – Lahm, Boateng, Hummels, Höwedes – Schweinsteiger, Khedira – Müller, Kroos (92. Kramer), Özil (84. Götze) – Klose (69. Schürrle) Sarı kartlar: yok veya Schweinsteiger, Khedira En iyi oyuncular: Valbuena , Benzema ve Neuer, Hummels, Boateng

Şimdi 1 ay boyunca ücretsiz olarak haberleri okuyun! * * Test otomatik olarak sona erer.

Daha fazlası ▶

AĞDAN HABERLER

Şimdi JBL’den gerçek kablosuz kulaklıklar kazanın! (E-media.at)

Yeni erişim (yachtrevue.at)

Bekar olmanın harika olmasının 8 nedeni (lustaufsleben.at)

Wasabi mayonezli somon karidesli burger ve ballı salatalık (gusto.at)

Yeni trendde: Shock-Down – ekonomi kilitlenmelere ne kadar süre dayanabilir? (Trend.at)

Gülmek ve iyi hissetmek için en iyi 35 aile dizisi (tv-media.at)

Viyana’da E-Scooter: Tüm sağlayıcılar ve fiyatlar karşılaştırmalı 2020 (autorevue.at)

Yorumlar

Kayıt ol

Facebook ile Bağlan

Şili

Cuma günü (yerel saat) 3: 1 (2: 1) galibiyetle

Avustralya

içinde

Futbol Dünya Kupası

başladı. Sansasyonelden sonra

5: 1 (1: 1) Hollanda’nın dünya şampiyonu İspanya’ya karşı zaferi

Şilililer “Oranjes” ile birlikte B Grubu’nda liderliği ele geçirdi.

Şilililer, Alexis Sanchez (12.) ve Jorge Valdivia (14.) tarafından erken bir destekle Cuiaba’da neredeyse 30 santigrat derecede etkileyici bir başlangıç ​​yaptı. Ancak Avustralya oyuna daha iyi girdi, Tim Cahill (35.) tarafından kısaltıldı ve daha fazla şans buldu. Bitişte, Jean Beausejour (92.) Şili için her şeyi netleştirdi. Çarşamba günü Avustralya ile Hollanda (18:00) ve İspanya ile Şili (21:00) ile devam edecek.

© Matthew Lewis / Getty Images Şili erken kutladı

Başlangıçta bir yıldızla gizli favori

Turnuva başlamadan önce Şilililer de dahil olmak üzere birçok yerde gizli favoriler olarak görülüyordu. ayrıca Avusturya’nın takım patronu Marcel Koller’den. Ve Şilili taraftarların umutları başlama vuruşundan önce güçlendi, çünkü Juventus lejyoneri Arturo Vidal bir diz ameliyatından sonra uygun olduğunu bildirdi ve başlangıç ​​dizilişindeydi.

Şilililer öfkeyle hareket ettiler ve yabancıyı baştan aşağı ters çevirdiler. Charles Aranguiz’in sağ kanattan yaptığı bir ortada, Sanchez top için mücadele etti ve yakın köşeden şutunu 1-0 (12.) yaptı. Sadece iki dakika sonra, Sanchez ceza sahasının kenarında yalnız kalan ve üst direği 2-0 (14.) yapan Valdivia’ya hizmet etti.

© Clive Brunskill / Getty Images Diaz, Şili oyununu kontrol etti

Avustralya oyuna geri dönüyor

Sözde erken ön kararın arkasındaki Şilililer her şeyi kontrol altına aldılar, ancak giderek biraz geri döndüler. Ve Avustralyalılar, yedek kulübesinde Avusturya-Viyana lejyoneri James Holland ile ahlaklarını ve etkinliklerini gösterdiler. İlk gerçek şansla 1: 2’ye (35.) kısaldılar. Mathew Leckie’nin çaprazlamasından sonra Cahill kafasına vurdu. Avustralya’nın gol kralı için 70. uluslararası maçında 33 numaraya çıktı.

Comments are closed.

Product Safety News

Top Practice Areas

Philadelphia
Mesothelioma, Medical Malpractice, Birth Injury, Spinal Cord Injury, Failure to Diagnose Cancer, Cerebral Palsy, Brain Injury, Personal Injury, Car Accidents, Truck Accidents

New Jersey
Birth Injury, Medical Malpractice, Mesothelioma, Personal Injury, Car Accidents, Truck Accidents

Cohen, Placitella & Roth, P.C.

Archives