Categorized | Uncategorized

6 yaşında, onları neredeyse sezon sonrası oturmaya terk eden korkunç başlangıçlarını çoktan geçmişti.

6 yaşında, onları neredeyse sezon sonrası oturmaya terk eden korkunç başlangıçlarını çoktan geçmişti.

Sigorta vardı. Rendon, bunun vuruştaki en büyük vuruş olduğunu söyledi. "Oraya çıkarsa, dedi ki, "bu koşuları alamıyoruz."Aslında, Robles’e göre, en büyük vuruşta Asdrubal Cabrera’ya ait olan bir sonraki vuruştu. Nationals’a 6 Ağustos’ta katıldı, korkunç başlangıçlarını çok geçtikten sonra onları neredeyse sezon sonrası oturmaya terk etti.

Verlander’a karşı arka arkaya üç grevle 2. oyuna başladı. Pressly’ye karşı, alçak ve içten bir kaydırıcıyla asıldı ve topun yarasayı 75.7 mil hızla bırakmasıyla bir tek için orta sahaya yönlendirdi. İki tur daha atıldı. 6-2.Hinch Pressly ile kaldı.

Ryan Zimmerman’ın önünde çalıştı, ardından koşucuları ikinci ve üçüncü sıraya taşıyan toprakta kırılan bir topu kaybetti. Zimmerman, üçüncü temel çizgisinden aşağı doğru bir eğri topuna dokunmadan önce sayıyı tam olarak getirmek için başka bir topa baktı. Çıkış hızı: 62,8 mil, değersiz ve uysal. "Yumuşak vuruşlu olanların dışarıda olması gerekiyor, dedi Verlander. 2. Maçta değildiler. Bregman silindiri çıplak elle attı, ilk atmaya çalıştı ve topu çizginin üstüne çıkardı.

Bu, iki koşunun gol atmasına izin verdi, açığı 8-2’ye çıkardı ve emri, rahatlatan Josh James ile karşılaşan ve atışı sonlandırmak için topraklanan Suzuki’ye geri getirdi. ESPN’nin en iyilerini posta kutunuza gönder The ESPN Daily hafta içi her gün en büyük spor haberlerini ve anları sunar.Beni kaydet Gizlilik Politikası Son E-postayı Oku: "Bu olduğunda şansın da olacağını söyledi Kendrick. Şans vardı. Yanlış değil. Beceri de vardı. Astros, bu sezon büyük liglerde en iyi temas vuran takım olabilirdi, ancak Milli Takımlar çok geride değildi. Sallanan vuruş yüzdesi üçüncü sırada yer aldı.

Verlander, Pressly ve James arasındaki bu 33 sahada, Washington vurucuları yalnızca üç kez sallandı ve ıskaladı – bu, sezon boyunca% 9,5 sallanma vuruş oranından daha az ve MLB genelinde% 12,1 ortalamasının çok altında bir dokunuş. Üç üstü kapalı atıcı, tek bir K kaydetmedi."Ne zaman temas kursan iyi bir şey, dedi Kendrick, "çünkü topu oyuna soktuğunuzda her şey olabilir."Olan hiçbir şey değildi. Herşey oldu.

Olası olmayan ev koşusu ve imkansız olduğu gibi yürüyüş ve eskimiş tüfek ve olası olmayan kasıtlı yürüyüş ve dink, smaç ve kanama. Bu, hiçbir şeyin mantıklı gelmediği vahşi, aptal, güzel yedinci vuruştu ve Washington Nationals tarafından tamamen onaylandı. 20 Ekim 2019 Buster Olney ESPN Kıdemli Yazar Kapat Kıdemli yazar ESPN Dergisi / ESPN.com Analist / muhabir ESPN televizyon Yazarı "Yankee Hanedanlığının Son Gecesi"Twitter’da takip edin FacebookTwitterFacebook MessengerPinterestEmailHOUSTON – Ziyaretçilerin buradaki ekip otobüslerine giden yolu, Minute Maid Park’ın altındaki dar, beton kaplı bir koridordan geçiyor, üç çift çift kapıdan dolambaçlı bir yürüyüş ve Houston Astros’un ev kulüp binasının hemen önünden geçiyor. Bu sabah erken saatlerde bir gece kulübü için karıştırılabilecek bir yer, duvarın diğer tarafından hiç bitmeyen bir döngüde gümbürdeyen müzik ve kendilerini toplamak için ara sıra nemli bir kargaşa içinde ortaya çıkan sırıtan müdavimlerle. Aaron Judge, Gleyber Torres ve diğer Yankees, sezonlarının bittiğini ve New York Yankees’i MLB playoff’larından üçte üçünde eleyen Astros’un yüzünüze son bir hatırlatma yapmak zorunda kaldı. son beş sezon – bir sonraki tura geçiyoruz, karşılıklı saygı anları da vardı. Yankees’in menajeri Aaron Boone, maç sonrası haber konferansını tamamladı ve ardından doğrudan Astros menajeri A.J.’nin ofisine açılan kapıda durdu.

Hinch. Eğildi ve onu tebrik etmeden önce Hinch’in şampanya kutlamasından çıkarılmasını bekledi. Geçen yıl, Boone, Yankees Red Sox tarafından ortadan kaldırıldıktan sonra arkadaşı ve muadili Alex Cora’yı görmeye gittikten sonra benzer bir jest yapmıştı – ve tamamen yıkılmış görünüyordu. Bu yıl, Boone daha ihtiyatlı görünüyordu ve belki de 2003’te ani ve çarpıcı bir evden çıkma koşusunun diğer tarafındaydı. 2019 MLB Playoffları Wild kart oyunundan World Series’e kadar her şeyi aldık kapalı.

Tam kapsama Bir süre sonra, Yankees’in ön büro üyeleri sessizce geçtiler, ama sonra Yankees genel müdürü Brian Cashman geri döndü ve Hinch’in nerede olduğunu sordu. Cashman’ın şimdi haber konferansını bitirdiği söylendi ve Cashman beş, belki 10 dakika bekledi ve Hinch sahada kendisine verilen şampiyona şapkasıyla ortaya çıktığında, Cashman tebrikler için el sıkışma yaptı. 6 Ekim 2019Bradford Doolittle ESPN Personel Yazarı CloseSports muhabiri, Kansas City Star, 2002-09 Yazar, Beyzbol, Beyzbol Prospectus Ortak Yazar, Pro Basketball Prospectus Üyesi, Beyzbol Yazarları Derneği Üyesi, Profesyonel Basketbol Yazarları Derneği Twitter’da izleyin HOUSTON – Houston Astros sürahi Gerrit Cole oyununa devam etti "yapabileceğin bir şey, en azından ben de yapabilirim" Bu sezon Cumartesi günü takım arkadaşı Justin Verlander ile oynadı.goldbets.top Cole Tampa Bay Rays’ı 7 2/3 kapanış vuruşunda yenerek American League Division Series’in 2. maçında 15’i geride bıraktı.Reliever Will Harris, Astros’un 3-1 galibiyetini korurken son iki çıkışını elde etti.

Harris, üsler yüklü ve biri dışarıda olarak ayrılan Roberto Osuna’ya daha yakın bir şekilde kurtuldu, ancak Harris, Cole’un göz kamaştırıcı performansının dikkatini çekmesini sağladı.Cole’nin grev toplamı, tüm zamanların sezon sonrası listesinde üçüncülükle berabere kaldı ve sadece iki geride kaldı. 1968 Dünya Serisinin 1. Maçında 17 Detroit Tigers’ı destekleyen St. Louis Cardinals efsanesi Bob Gibson tarafından belirlenen rekor. New York Mets’e karşı 1986 Ulusal Lig Şampiyonası Serisinin 1. Maçında Mike Scott tarafından kurulan bir playoff oyunu (14) için Houston’ın franchise markasını kırdı."Bu övünmesi kolay, çünkü inanılmazdı, yönetici A.J. Hinch fışkırdı. "Oyunun tamamına hakim oldu; Oyunun derinliklerinde sürdü. Sonunda güçlüydü.

Neredeyse her sahada yumruk attı."Sezon Sonrası Maçında En Çok K’ler – MLB Tarihi Gerrit Cole, bir playoff maçındaki çoğu grev için Houston’ın franchise işaretini belirleyerek Mike Scott’ın 1986 NLCS’nin 1. Oyun’unda geçen rekorunu (14) kırdı. Yıl / seriPitcherK’s1968 WSBob Gibson171998 NLDSKevin Brown16Sat. NLDSGerrit Cole152000 ALCSRoger Clemens151997 NLCSLivan Hernandez151997 ALCSMike Mussina151963 WSSandy Koufax15Houston, Cole’un 118 saha atarak ayrılmasıyla 2-0 öne geçti. Rays’ı sadece dört vuruşta tuttu ve bir vurucu yürüdü – Willy Adames, karşılaştığı son kişi. Cole’un galibiyet toplamı, Houston’ın 2018 ALDS karşılaşmasının 2. maçında, önceki sezon sonrası en iyi olan Cleveland’la yaptığı maçta biriktirdiği 12 bin sayısını aştı.

ESPN İstatistiklerine Göre & Bilgi araştırması, Cole şu anda Astros sezon sonrası tarihindeki en iyi beş oyundan ikisine sahip. Rays, Cole’un her biri birinci, beşinci ve altıncı olmak üzere üç single’ı bir araya getirdi ve sekizinci sırada Kevin Kiermaier’den bir çift aldı. Aksi takdirde, sağlak höyüğün üzerindeyken bir koşucuyu ilk üssü geçemezdi. Cole, Adames’e yürürken, Playoff maçında yürüyüşe çıkmadan, MLB hedefini kırmayı kaçırdı, bu rekor, Mets için Cincinnati Reds karşısında Cincinnati Reds’e karşı 13 K’sine sahip olan Hall of Famer Tom Seaver tarafından belirlenen bir rekor 1973 NLCS.Cole, maçtan sonra övgüyü geri çevirdi, ancak sekizinci vuruş sırasında Minute Maid Park’taki höyükten ayrılırken aldığı gürleyen alkışların verdiği heyecanı kabul etti."Cole, 162 [maç] oynamamızın ve olabildiğince çok kazanmaya çalışmamızın nedeni, çünkü bu taraftarların önünde oynamak istediğimizi söyledi. "Alkışlar oldukça özeldi. Oyunun ilk vuruşunda duruyorlardı, bundan üç saat önce gibi."Cole’un mücevheri, 6-2 Houston galibiyetinde 1. Maçta Verlander’den benzer şekilde baskın bir turu takip etti. Verlander sekiz vuruş yaptı ve Rays’ı bir vuruşta ve yedi vuruşta sıfır vuruşta tuttu ve Roger Clemens’i tüm zamanların sezon sonrası strikeout listesinde üçüncü olarak geçti. Houston’ın co-Cy Young Ödülü ön koşucuları ile höyüğün iki maçında, Rays, 23 gol atma ile 14 2/3 golsüz vuruşta sadece beş vuruş yaptı. 29 yaşındaki Cole, normal sezonda AL-en iyi 2.50 ERA ile 20-5 kazandı.

Onun 326 grevleri de lige liderlik etti ve Randy Johnson 2002’de 334’ü attığından beri bir sezonda en çok atıcıydı. Seri Tropicana Field’a geçtiği Pazartesi günü 3. Maçta Tampa Bay için işler çok kolay olmayacak. Houston, eski Cy Young galibi Zack Greinke’yi tümseğe gönderecek. Rays, eski Astros atıcısı Charlie Morton’a karşılık verecek. Houston’dan ayrılırken ekibine mesajının ne olacağı sorulduğunda, Rays yöneticisi Kevin Cash yılın bu zamanında mesajın oldukça basit olduğunu, özellikle de takımınız bir Bir kazan ya da eve dönüş oyununda üçüncü sıradaki as."Cash, her şeyden önce biraz uyu, dedi. "Uçağa bin ve eve git. Bu adamlar durumu kontrol etmek için iyi bir iş çıkarırlar.

Gerçek bir mesaj olduğunu sanmıyorum. Neyin tehlikede olduğunu biliyorlar." 5 Ekim 2019 Marly Rivera ESPN Yazar KapatMarly Rivera, ESPNdeportes.com ve ESPN.com için bir yazardır. NEW YORK – Yankees, American League Division Series’in 1. Turunda Minnesota Twins’i geride bıraktı.Bomba Squad, Bronx Bombardıman uçaklarını bu yıl tüm zamanların normal sezonda ev sahibi şampiyonu olma mücadelesinde geride bırakmış olabilir, 307-306 , ancak ev sahibi takım Cuma gecesi Yankee Stadyumu’nda ALDS’nin 1. maçında onlara 10-4 mağlubiyet verdi ve Twins’e karşı sezon sonrası uzun süreli hakimiyetini sürdürdü. İlk kaleci DJ LeMahieu homurdandı ve Yankees’e liderlik etmek için dört turda sürdü. Şu anda Minnesota’ya karşı üst üste 11 playoff maçı kazanan, 2004’e kadar uzanan, herhangi bir rakibe karşı sezon sonrası en uzun galibiyet serisi.

Minnesota şimdi MLB rekorunu kaybetti 14 playoff maçında. Editörün SeçtikleriTwins’in işkencesi: 18 maç sonrası rekorunu kırıyor: İkizler çaylak Dobnak’ı başlatacak Bir sonraki yüksek bahisli yaşam için hayatta kalma rehberi Yankees bullpen2 İlgili Yankees Cuma gecesi 3-2, ancak New York, 1-0 serisi liderliği almak için zamanında vuruş yaparak orada kaldı."Üssümüzde birçok erkekle gol atmak için birçok fırsatımız oldu. LeMahieu, atıcılarına karşı gerçekten iyi bir iş çıkardık, dedi. "Ortaya çıkmak güzeldi."Yankees ayrıca, beşinci turda iki sayılık iki turluk bir vuruş yapmak için 0-2 sayısından geri dönen kıdemli atıcı Edwin Encarnacion ve 22 yaşındaki ikinci kaleci Gleyber Torres’ten de önemli vuruşlar aldı. Yankees asla arkasına bakmadı."Bu, ekibimizle ilgili özel bir şey. Kaç oyunumuz var bilmiyorum ama kaybetmeye başlıyoruz ve kazanmayı bitiriyoruz – sabırlıyız.

Torres, kadromuzda ne olduğunu biliyoruz, dedi. "Sadece sabırlı olun, fırsatı bekleyin. Birkaç fırsatımız var, hatalardan ve herkesin yaptığı iyi vuruşlardan yararlanıyoruz. Ve geceyi kazandık."Yankees sağ saha oyuncusu Aaron Judge, Torres’in performansını değerlendirmesini teklif etti."Bunu GT’den tüm yıl boyunca görüyorum, özellikle üstteki adamlarla – işi bitirmenin bir yolunu buluyor, dedi Yargıç. "Tam orada üçüncüdeydim ve o da onu içti … bu harikaydı. Ona göre harika vuruş ve harika bir duruş. Böyle büyük bir durumda, [üçüncü baz koçu] Phil [Nevin] ‘in benimle üçüncü aşamada konuştuğunu zar zor duyabiliyordum – ve bunu 22 yaşında yapmak etkileyici."2019 MLB Playoffları Joker kart oyunundan World Series’e kadar her şeyi ele aldık.

Sol eğik bir sakatlık geçirdikten sonra 12 Eylül’den bu yana ilk maçında iki double ve bir RBI ile 2’ye 5’e çıkan Encarnacion, Minnesota’ya karşı başarının tarifi olarak sabrı vaaz etti."Sadece kendimize sadık kaldık. Sabırlıydık ve grev bölgesini kontrol edebildik ve bu zaferle çıkmamızı sağladı, dedi. "Birçok ev koşusu vurabilen bir takıma karşı o ilk galibiyeti elde etmek bizim için gerçekten önemliydi, ancak bunu da yapabiliriz.

Ve işler bizim için yavaş başlasa da sabırlı kalıp zaferle çıkabildik."Sezon sonrası en iyi beş serinin 1. Maçını kazanan takımlar% 72’lik seriyi kazanmaya devam etti (95-37). Yankees, Cumartesi günü Twins çaylak ile karşılaşarak Masahiro Tanaka’yı 2. maç için höyüğe gönderecek Son offseasonu Uber şoförü olarak geçirdikten sonra meteorik bir yükseliş yaşayan sağ elini kullanan Randy Dobnak. 2-0’lık seri üstünlüğü elde etme şansı, 4 saat 15 dakika süren bir maçtan sonra bile Yankees kulüp binasının uğultusunu çaldı – – Franchise tarihindeki ikinci en uzun dokuz vuruşluk sezon sonrası maç. Takımlar bir araya gelerek 13 atıcıyı kullanıyor. Gelen kutunuza gönderilen en iyi ESPN’i alın ESPN Daily, hafta içi her gün en büyük spor haberlerini ve anları sunar Beni Kaydolun! Gizlilik Politikası Son E-postayı Oku: "Bu harika olurdu, dedi, kendi başına bir solo homer ekleyen dış saha oyuncusu Brett Gardner. "İlkini kemerimizin altına almak güzel. Her seferinde bir gün bir şeyler alacağız, ancak yarın bizim için kazanılması gereken başka bir oyun."Yargıç kabul etti."Birincisi en büyük oyun. İlki her zaman en büyük oyundur, dedi. "Dizinin tonunu belirler.

Özellikle onu evde almak ve 10 tur yapmak. Bu büyük. Ve yarına da devam edecek. Yarınki maça hazırlanmalı ve devam etmeliyiz." 12 Ekim 2019David Schoenfield ESPN Kıdemli Yazar Kapat SweetSpot beyzbol blogunun kıdemli yazarı Sayfa 2’nin eski editör yardımcısı 1995’ten beri ESPN.com’da. LOUIS – Öncelikle, bunu yoldan çekelim.

St. Louis Cardinals, Atlanta Braves’e karşı lig belirleyici zaferinin ilk vuruşunda 10 tur attığında Mike Shildt vuruş yapmadı. Ulusal Lig Şampiyonası Serisinin ilk iki maçında hiç vuruş yapmadı çünkü Kardinaller her iki maçı da kendi sahasında kaybetmek için sadece dört vuruş ve bir koşu yaptı – bu tek başına defansif bir yanlış kurtarmadan çıktı. Oyun 1’de Miles Mikolas’tan iyi bir oyun ve 2. Maçta Adam Wainwright’ın neredeyse mükemmel bir çabası olan Cardinals, Gateway Arch’ın genişliğini kaplayabileceği kadar büyük bir çukurda: İlk iki oyunu kaybeden takımlar Evde en iyi yedi seriden biri, sezon sonrası tarihinin bu serilerinde 3-22. Max Scherzer’in yedi isteka 11’de bir maç olan Cumartesi günü 3-1 mağlubiyetinin ardından Cardinals kulüp evinde sessiz bir hayal kırıklığı hissi vardı. Bu, sekizinci turda Wainwright’ın iki son turunu geçene kadar Milli Takımların lehine 1-0 oldu. Ayrıca, Scherzer gibi bir atıcının o açıkken yapabileceği şey de vardı."İkinci meydancı Kolten Wong, Scherzer ve Washington 1. maçın starter Anibal Sanchez hakkında şunları söyledi: "size gerçekten vuracak bir şey vermiyor ve [onlar] plakanın ortasından uzak duruyorlar.

Kovalama eğiliminde olacaksınız çünkü hemen bir deliğe konacağınızı anlıyorsunuz.

Comments are closed.

Product Safety News

Top Practice Areas

Philadelphia
Mesothelioma, Medical Malpractice, Birth Injury, Spinal Cord Injury, Failure to Diagnose Cancer, Cerebral Palsy, Brain Injury, Personal Injury, Car Accidents, Truck Accidents

New Jersey
Birth Injury, Medical Malpractice, Mesothelioma, Personal Injury, Car Accidents, Truck Accidents

Cohen, Placitella & Roth, P.C.

Archives